AANWEZIGHEIDSFORMULIER COVID-19 VOOR DE CONTACTOPSPORING

Waarom vragen we dit?

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat bepaalde uitbaters en organisatoren de aanwezigheid van hun klanten moeten noteren. Dit komt er niet zomaar: de COVID-19 pandemie woedt opnieuw in volle hevigheid, en dit is slechts één van de maatregelen genomen om jou, je familie, vrienden en de andere klanten beter te kunnen beschermen. Jouw en hun gezondheid staat op nummer één!


Wat gebeurt er met je gegevens?
We begrijpen dat je bezorgd bent om de verwerking van je persoonsgegevens. We verwerken de gegevens in opdracht van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid. We houden je gegevens bij voor een duurtijd van 14 dagen, waarna die onherroepelijk worden vernietigd. Enkel in het geval van een vastgestelde besmetting, worden jouw gegevens verder gecommuniceerd naar de bevoegde overheidsdiensten. In geen geval gebruiken we je gegevens voor marketing- of andere doeleinden dan tracing in het kader van de COVID-19 pandemie.


Waar kan ik terecht met vragen?
Heb je vragen hierover, vraag dan naar de verantwoordelijke uitbater of organisator.

Belangrijk!! 1 Persoon per huishouden/tafel moet dit invullen.

**Met het invullen van dit formulier ga ik akkoord met de gegevensverwerking onder artikel 6, c van de GDPR) en het relevante ministerieel besluit.

Het is belangrijk dat je dit formulier correct invult, je helpt immers mee aan een coronavrije samenleving. Je telefoonnummer of je e-mailadres is verplicht.